Weboldal címe
Weboldal alcíme
 RÓLUNK
Példa alcím

Férj és feleség vagyunk... 

Szeretjük a rendhagyó, bohém dolgokat, a természet adta szabadságot, a vidám, tartalmas pillanatokat, együtt ünnepléseket. A Bohém Film projektünk is ezeket az értékeket képviseli.

photos by Pinewood Weddings

Néhány éve kezdődött minden...

amikor örök hűséget fogadtunk egymásnak egy gyönyörű szerdai délutánon. Egy dologban biztosak voltunk, amikor szerveztük az esküvőnket, hogy nem passzol hozzánk a klasszikus habos-babos, székszoknyás stílus egy étteremben. Szabadabb, lazább, de stílusos nagy napot képzeltünk el, ahol igazán önmagunk lehetünk és az a nap valóban rólunk szól. Csak bíztatni tudunk azóta is minden házasulandót, hogy merjenek kilépni a megszokott keretek közül, nem fogják megbánni!  Küldetésünknek érezzük, hogy jelen legyünk az ilyen, igazán fontos momentumoknál.

Hogyan dolgozunk mi?

A szakmai hátteret és a forgatáson való személyes jelenlétet Csabi biztosítja. Habár a mozgókép iránti érdeklődése már több, mint egy évtizede élete jelentős részét képezi, az esküvői berkekben néhány éve kezdett el tevékenykedni. Az első két évben csapatban működött együtt más szolgáltatókkal, a 2018-as szezonnal pedig megkezdte az önálló munkát. Jó kedélyéről, precizitásáról, egyedi látásmódjáról és szuper barátságos természetéről ismert. A videó szerkesztése, az utómunka már igazi csapatmunka. Zsófi a kreatívitását, női látásmódját és szépérzékét adja a folyamathoz. Finomít, kritizál, tökéletesít. Ez a munka leghosszadalmasabb része, hiszen a videó csak akkor kerülhet átadásra, ha mindenki elégedett a végeredménnyel.